فرا رسیدن یوم الله ۱۲ بهمن و دهه مبارک فجر گرامی باد

فدراسیون شنا در پیامی آغاز یوم الله دهه مبارک فجر و چهل و دومین بهار انقلاب را به خانواده شنا و ملت شریف ایران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ امروز (یکشنبه) دوازدهم بهمن ماه سال ۱۳۹۹ مصادف با آغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی است. انقلابی که سرآغاز  آن در ۱۲ بهمن سالروز ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی شکل گرفت و با مجاهدت های ملت بزرگ ایران و رهبری حضرت امام (ره) در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ پیروز گردید.

دهه مبارک فجر، یادآور بصیرت و بشارت ملتی منسجم، خداجوی و ولایت مدار است که توانست تحت هدایت رهبری دوراندیش و شجاع و با بهره گیری از تعالیم عالیه دین مبین اسلام در رویارویی با استبداد فصل جدیدی از حیات سیاسی و فرهنگی خویش را آغاز کند و موجب احیای دین و معارف الهی در سرزمین کهن ایران شود.

دهه فجر انقلاب اسلامی، سرآغاز طلوع خورشید درخشان انقلاب اسلامی و تبلور شکوه و عظمت نهضتی مبتنی بر تعالیم نبوی است که توانست حکومتی الهی را در این مرز و بوم الهی و آسمانی که هر روز درخت اعتبار و شکوهش پربار تر و تنومند‌تر می‌شود، تثبیت کند. انقلاب موفق شد تا حدودی زنگارها و پیرایه ها را از اسلام برگرفته، حقیقت ناب آن را به مردم بنمایاند. دین اسلام با این انقلاب زندگی دوباره یافت و نشان داد دین جاودانی و همیشگی است که می تواند نیازهای همه جوامع در هر عصر و زمانی برآورده سازد و آنها را به سوی سعادت دنیا و آخرت رهنمون سازد.

خانواده بزرگ شنا، شیرجه و واترپلو ایران، امسال هم همانند ادوار  گذشته به پاسداشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) و شهدای والا مقامی که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را برای آحاد مردم ایران به ارمغان آورند. با حضور در حرم مطهر حضرت امام (ره) در مراسم یوم الله دوازدهم بهمن ماه شرکت می کند.

image_printپرینت مطلب

سرپرست فدراسیون ورزش های آبی:زیرساخت ناکافی چالش اصلی ورزش‌های آبی است / البرز از قطب های شنا کشور است

سرپرست فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز بر اهمیت حمایت از ورزشکاران و مربیان، استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت ورزش‌های آبی تأکید کرد.

وهاب‌الدین گودرزی رئیس هیئت ورزش‌های آبی البرز شد

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز، با حضور محسن سمیع‌زاده، سرپرست فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار شد و طی آن، وهاب‌الدین گودرزی با کسب تمامی آراء به عنوان رئیس جدید این هیئت برای چهار سال آینده منصوب شد.